Super liga traži odlaganje odluke o reflektorima

Izvor: Press, 13.Jun.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super liga traži odlaganje odluke o reflektorima

"Izvršni odbor razmatrao je odluku FSS koja se odnosi na obavezu igranja utakmica na stadionima koji imaju reflektore. Konstatovani su i uočeni pravni problemi koji sprečavaju klubove da izgrade reflektore na svojim stadionima. Doneta je odluka da se Izvršnom odboru FSS uputi zahtev da se primena odluke o igranju utakmica isključivo na stadionima koji poseduju reflektore odloži za još jednu takmičarsku sezonu", navedeno je na sajtu Zajednice superligaša.
Klubovi koji trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nemaju reflektore su Rad, OFK Beograd, Donji Srem, Mladost iz Lučana, subotički Spartak i kragujevački Radnički, dok su stadioni Boraca i Novog Pazara u fazi rekonstrukcije.
Nova superligaška sezone počeće 9. avgusta i trajaće do 30. maja 2015. godine.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Superliga traži odlaganje odluke o reflektorima

Izvor: Akter, 13.Jun.2014

Izvršni odbor fudbalske Superlige zatražio je danas od FSS da za godinu dana odloži odluku koja se odnosi na to da klubovi moraju da imaju reflektore na stadionima

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.