Rukometaši Radničkog 1964 spremaju revanš Negotincima (subota, 19 h)

Izvor: KGsport.info, 04.Maj.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog 1964 spremaju revanš Negotincima (subota, 19 h)

U borbi za nove prvenstvene bodove, rukometaši Radničkog 1964 ugostiće u subotu, 5. maja, od 19 časova u hali „Jezero“ ekipu Hajduk Veljka iz Negotina, u 20. kolu Super B lige Srbije. Iako utakmica neće imati veći rezultatski značaj, Kragujevčani će svakako biti silno motivisani da se revanširaju svom rivalu za poraz u prvom delu sezone.
Do kraja takmičenja u Super B ligi ostalo je da se odigra još tri kola, a ekipa Radničkog 1964 biće čak dva puta domaćin. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Već u subotu Kragujevčani će odmeriti snage sa Hajduk Veljkom iz Negotina, ekipom koja ih je porazila u prvom delu sezone (29:34).
Mada su obe ekipe ugodno „ušuškane“ u sredini tabele, svakako da će izabranici trenera Aleksandra Radosavljevića želeti da se revanširaju Negotincima za jesenji poraz, po mogućstvu „sa kamatom“.
– Očekuje nas susret sa ekipom Hajduk Veljka od koje smo nesrećno izgubili u prvom delu sezone. Naporno smo radili kako bismo pokazali da smo napredovali i sazreli od  poslednjeg susreta, pa stoga želimo da pokažemo da smo bolja ekipa. Glavni aduti gostiju su bekovi, uz solidna krila i pivota, i mi smo shodno tome pripremali taktiku kako da im se uspešno suprotstavimo. Verujemo u svoje kvalitete i uz pomoć naših navijača idemo po dva boda.  poručio je desni bek Radničkog 1964 Janko Radivojević.
U ostalim mečevima 20. kola sastaju se Dubočica 54 – Novi Pazar, Planinka Prolom voda – Topličanin, Vranje 1957 – Lokomotiva, Bela Palanka – Zlatar i Priboj – Karađorđe.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ozbiljan test za fudbalere Šumadije (subota, 16.30 h)

Izvor: KGsport.info, 04.Maj.2018

Pred fudbalerima Šumadije 1903 je veoma težak zadatak da nastave niz uspešnih rezultata iz poslednja dva kola. U subotu, 5. maja, na „Bubanj“ stiže Zlatibor iz Čajetine, jedan od glavnih kandidata za prvo mesto u Srpskoj ligi Zapad i plasman u viši rang takmičenja, Prvu lige Srbije.. Šumadincima...

Nastavak na KGsport.info...

Posle prvog poraza u Superligi, Borcu stižu Pančevci

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2018, 12:42

U sedmom kolu Super lige Srbije košarkaši Borca će u Čačku ukrstiti koplja sa ekipom Tamiša iz Pančeva večeras od 19 časova. U prošlom kolu Borac je pretrpeo neočekivani poraz, jer je savladan od Zlatibora u Čajetini (102:93). Međutim, čak ni taj mali neuspeh ne može da pomuti sjajan utisak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.