Izvor: Danas, 11.Avg.2022, 06:34

Noćna dežurstva na blokadi u Rači kod Kragujevca, poljoprivrednike sutra prima predsednik opštine

Poloprivrednici iz Rače koji od jutos bllokiraju saobraćaj u ovom mestu ostaju i u toku noći, u kojoj će dežurati pored traktora parkiranih u glavnoj Karađorđevoj ulici. Smenivaćemo se u toku noći i sutrašnjeg dana, ali kompletna mehanizacija ostaje na blokadi, kažu organizatori protesta, najavljujući za Danas da će ih sutra u 11 sati primiti predsednik opštine Nenad Savković kome su se danas obratili sa molbom da bude njihov posrednik u pregovorima sa Vladom.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Poljoprivrednici blokirali zgradu opštine Rača - "Nećemo umirati u tišini"

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2022

Nezadovoljni poljoprivrednici iz Rače Kragujevačke blokirali su traktorima u 6.30 sati zgradu opštine Rača i glavnu, Karađorđevu ulicu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.