Izvor: S media, 03.Dec.2012, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum zaklao ženu pred decom: Pred odlazak na saslušanje slao poljupce!

Dejan C. (41) je preksinoć svoju suprugu bacio kroz prozor porodične kuće u Ilindenskoj ulici broj 83, a zatim je ubio pred očima dva maloletna deteta.

Dok je povređena pokušavala da se pridigne na noge, posle pada sa prvog sprata, i dok je dozivala pomoć, sišao je u dvorište i prerezao joj vrat, ubo je u grudi i u stomak.

Između supružnika je izbila svađa. Njegova supruga je želela da pobegne iz pakla droge u kojem je živela poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << deset godina. On nije mogao da se pomiri sa njenom odlukom da se razvede i da nastavi život bez njega.

On je nakon hapšenja danas u 13.30 sati priveden Istražnom sudiji, koji treba da ga sasluša zbog ubistva. Opširnije OVDE.

Novinarima je, vezan lisicama, slao poljupce pred ulazom u zgradu kragujevačkog suda.

Kako saznaje "Blic" u policiji, Dejan C. je poznat kao višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela koja su vezana za posedovanje i trgovinu drogom.

Opširnije o ovom monstruoznom zločinu kakav se ne pamti u Kragujevcu čitajte OVDE.

(S media/Blic)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Svirepi ubica slao poljupce novinarima

Izvor: Mondo, 03.Dec.2012

Dejan C, koji je suprugu izbacio kroz prozor kuće, a potom je povređenu u dvorištu dokrajčio nožem, slao poljupce novinarima ispred suda...Zbog postojanja osnovane sumnje da je u dvorištu porodične kuće ubio suprugu Natašu C. policija je uhapsila Dejana C. i privela ga sudiji Višeg suda u Kragujevcu...Kako...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.