Monstrum koji je ubio ženu pred decom, slao poljupce pred odlazak na saslušanje

Izvor: Blic, 03.Dec.2012, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum koji je ubio ženu pred decom, slao poljupce pred odlazak na saslušanje

Ubica Dejan Cvetić, koji je zaklao sinoć svoju ženu pred decom, novinarima je, vezan lisicama, slao poljupce pred ulazom u zgradu kragujevačkog suda. Dejan Cvetić, koji je zaklao sinoć svoju ženu pred decom, vezan lisicama, slao je poljupce okupljenim novinarima pred ulazom u sud u Kragujevcu

On je nakon hapšenja danas u 13.30 sati priveden Istražnom sudiji, koji treba da ga sasluša zbog ubistva. On je preksinoć svoju suprugu bacio kroz prozor porodične kuće u Ilindenskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulici broj 83, a zatim je ubio pred očima dva maloletna deteta.

Poslednji pokušaj Nataše Cvetić (32), da pobegne iz pakla droge u kojem je živela poslednjih deset godina, završio se tragično. Njen muž Dejan Cvetić (41), zvani Cvele, nije mogao da se pomiri sa njenom odlukom da se razvede i da nastavi život bez njega.

Dok je povređena pokušavala da se pridigne na noge, posle pada sa prvog sprata, i dok je dozivala pomoć, sišao je u dvorište i prerezao joj vrat i ubo je u grudi i u stomak. Kako saznajemo u policiji, Cvetić je poznat kao višestruki povranik u vršenju krivičnih dela koja su vezana za posedovanje i trgovinu drogom.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Monstrum zaklao ženu pred decom: Pred odlazak na saslušanje slao poljupce!

Izvor: S media, 03.Dec.2012

Dejan C. (41) je preksinoć svoju suprugu bacio kroz prozor porodične kuće u Ilindenskoj ulici broj 83, a zatim je ubio pred očima dva maloletna deteta...Dok je povređena pokušavala da se pridigne na noge, posle pada sa prvog sprata, i dok je dozivala pomoć, sišao je u dvorište i prerezao joj...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.