Kalkulacije pred poslednje kolo Superlige: Zavrzlama na dnu

Izvor: Press, 27.Maj.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalkulacije pred poslednje kolo Superlige: Zavrzlama na dnu

Uoči poslednjih 90 minuta u Superligi poznat je šampion i učesnici kvalifikacija Lige Evrope, dok na dnu "žestoko kuva". U najboljoj poziciji su Kragujevčani, kojima je u poslednjem kolu potreban bod na svom terenu protiv Jagodine da prebrinu sve brige. Kombinacija je dosta, a uz podsećanje da u slučaju istog broja bodova dve ili više ekipa odlučuje najpre međusobni skor, a ako je on isti onda ukupna gol razlika.
1. Ukoliko u poslednjem kolu Donji Srem, Sloboda Point, Rad i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Javor Matis budu imali isti broj bodova, a to je 29, Slobodu čeka baraž, a Rad i Javor Prva liga.
2. Ukoliko krug zatvore tri ekipe a da to budu Donji Srem, Rad i Javor Matis, onda bi Rad išao u baraž, a iz lige ispadaju Donji Srem i Javor.
3. Ukoliko krug zatvore tri ekipe, a to budu Sloboda Point, Rad i Javor Matis, Užičani idu u baraž, a Rad i Javor ispadaju.
Međusobni susreti
Rad - Donji Srem 0:0, 0:2
Rad - Javor Matis 1:0, 2:1
Sloboda Point - Rad 1:0, 0:0
Javor Matis - Donji Srem 0:0, 1:1
Javor Matis - Sloboda Point 0:1, 1:0
Donji Srem - Sloboda Point 0:0, 1:0
* Boldiranim slovima napisani su bolji u međusobnim duelima
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS NA DNU SUPER LIGE: Ko ispada u sredu?

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2014

Za opstanak se bore Radnički Kragujevac, Donji Srem, Sloboda iz Užica, Rad i Javor, s tim da su građevinari i Ivanjičani u veoma lošoj situaciji pred poslednje kolo

Nastavak na Telegraf.rs...

Šta je dovoljno davljenicima za opstanak u JSL?

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Maj.2014, 08:38

Vreme je za svođenje računa. Karte za Evropu podeljene su u pretposlednjem kolu, na redu je raspodela mesta u donjem delu.. Uoči odsudnih 90 minuta, manje ili više, strepi pet klubova. Svi gaje nadu da mogu do spasa, „Žurnal“ pojašnjava ko i kako može do mirne luke.. RADNIČKI 1923 (garant...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.