KRAGUJEVAC PUN POLICIJE: Uhapšen ubica Nikole Bojovića!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2013, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAGUJEVAC PUN POLICIJE: Uhapšen ubica Nikole Bojovića!

Jake snage MUP-a privele Pavla Opačića, saznaje Kurir. On se nalazi u Kragujevcu u pratnji jakih snaga MUP-a Srbije. U gradu se proverava njegova veza sa ljudima iz kragujevačkog podzemlja

KRAGUJEVAC - Jake snage MUP-a Srbije u petak su uhapsile Pavla Opačića iz Novog Sada, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe Zemunskog klana, saznaje Kurir.

Za sada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ne zna gde je tačno uhapšen Pavle Opačić., ali on se trenutno nalazi u Kragujevcu, gde ga čuvaju specijalne jedinice policije.

Nikola Bojović ubijen je sredinom maja u klasičnoj sačekuši u centru Beograda. Ubica ga je sačekao u zasedi u Ulici carice Milice u ranim jutarnjim satima i u njega ispalio rafal od 20 metaka. Četiri metka pogodila su Bojovića i on je preminuo u Urgentnom centru.

Osumnjičeni Pavle Opačić je večeras doveden u Kragujevac i policija zajedno s njim provera nekoliko lokacija kako bi se utvrdile veze ubice sa ljudima iz kragujevačkog podzemlja! Prema nezvaničnim informacijama on je lociran i priveden u okolini Kragujevca.

Zbog organizacije ubistva Nikole Bojovića 24. jula u Budvi je uhapšen Slobodan Šaranović, brat ubijenog Brana Šaranovića. Sumnja se da je Slobodan Šaranović naručio ubistvo Nikole Bojovića kako bi se osvetio Luki Bojoviću za ubistvo brata, ali i za nestanak njegovog prijatelja Slobodana Radonjića.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšen ubica Nikole Bojovića?

Izvor: B92, 02.Avg.2013

Beograd/Kragujevac -- Večeras je u Kragujevcu uhapšen muškarac za koga policija sumnja da je direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića...Kako saznaje B92, pripadnici uprave kriminalističke policije su večeras u saradnji sa žandarmerijom lišili slobode Pavla Opačića (1978.)...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.