Uhapšen ubica Nikole Bojovića?

Izvor: B92, 02.Avg.2013, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ubica Nikole Bojovića?

Beograd/Kragujevac -- Večeras je u Kragujevcu uhapšen muškarac za koga policija sumnja da je direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Kako saznaje B92, pripadnici uprave kriminalističke policije su večeras u saradnji sa žandarmerijom lišili slobode Pavla Opačića (1978.) iz Novog Sada, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Nikole bojovića u Beogradu izvršenog 29. aprila 2013. godine.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Direktor srpske policije Milorad Veljović je za B92 rekao da je ova akcija izvedena u saradnji sa policijom Crne Gore , a u cilju rasvetljavanja ubistva Nikole Bojovića i , kako kaže, mogućih drugih likvidacija i u Srbiji i u Crnoj Gori.

"Trenutno se radi na utvrđivanju činjenica da li je Opačič jedan od izvršilaca ovog ubistva i koja je njegova uloga, kao i to na koji način je došao u Kragujevac, s obzirom na to da je njegova adresa prebivališta u Novom Sadu", rekao je Veljović i dodao: "Kroz ove zajedničke akcije mi želimo da ovo ubistvo, kao i druge moguće likvidacije na području Srbije i Crne Gore razrešimo do kraja".

Radi se o muškarcu iz Novog Sada, za kojim se tragalo 10 dana nakon hapšenja Slobodana Šaranovića, osumnjičenog da je naložio i organizovao Bojovićevo ubistvo.

Nikola Bojović ubijen je sredinom maja u centru Beograda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen ubica Nikole Bojovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2013

Policija je u petak veče u Kragujevcu uhapsila muškarca za koga se sumnja da je direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšen ubica Luke Bojovića?

Izvor: Mondo, 02.Avg.2013

U Kragujevcu je uhapšen muškarac za koga policija sumnja da je direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića,brata Luke..

Nastavak na Mondo...

Uhapšen ubica Nikole Bojovića

Izvor: Press, 02.Avg.2013

Reč je o muškarcu iz Novog Sada, za kojim se tragalo 10 dana posle hapšenja Slobodana Šaranovića, osumnjičenog da je naložio Bojovićevo ubistvo.. Ministarstvo pravde i državne uprave Srbije podnelo je crnogorskim pravosudnim organima zahtev za izručenje Slobodana Šaranovića i Ratka Koljenšića...

Nastavak na Press...

Privođenje zbog ubistva Nikole Bojovića

Izvor: RTS, 03.Avg.2013, 00:04

U Kragujevcu priveden Pavle Opačić iz Novog Sada, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, potvrdio je za RTS direktor policije Milorad Veljović. ..Direktor policije Milorad Veljović potvrdio za RTS da je u Kragujevcu priveden Pavle Opačić (1978) koji se dovodi...

Nastavak na RTS...

Privođenje zbog ubistva Nikole Bojovića

Izvor: Studio B, 03.Avg.2013

U Kragujevcu je priveden Pavle Opačić (33) iz Novog Sada, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, izjavio je direktor policije Milorad Veljović. ..Veljović je potvrdio za RTS da je u Kragujevcu priveden Opačić koji se dovodi u vezu sa ubistvom Bojovića, sredinom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.