Ubica Nikole Bojovića radio na mešalici!

Izvor: Press, 04.Avg.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Nikole Bojovića radio na mešalici!

- Za sada postoje ozbiljne indicije da je Opačić izvršilac, ali još proveravamo njegov alibi. Imamo saznanja da je jedno vreme bio u Crnoj Gori i da je imao prijavljeno prebivalište u Novom Sadu. U poslednje vreme krio se kod devojke u Kragujevcu, gde je i uhapšen - navodi sagovornik.
 Pavlu Opačiću (33) iz Novog Sada je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji. Njemu su lisice na ruke stavljene u ulici Cara Konstantina u kragujevačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << naselju Pivara. On je, kako navode prve komšije, radio građevinske poslove na kući koja se renovira skoro godinu dana i u njenoj blizini je i uhapšen.

 
- Pre nekoliko dana pristigla je nova ekipa radnika da nastave adaptaciju na kući. On nam se predstavio kao Dušan iz Beograda. Radio je kao fizički radnik, nosio je cement, mešao malter, pomagao je zidarima... baš sve poslove je radio. U petak po podne bio je u dvorištu, iako majstori nisu radili zbog Svetog Ilije. Razgovarao sam s njim kako da napravim neku terasu. Objasnio mi je kako mogu da je uradim i oko 19.30 rekao mi je da mora da žuri, jer ga čeka devojka - rekao je komšija iz ulice Cara Konstantina.

 
Međutim, oko 20 sati specijalne jedinice policije su sa četiri džipa ušle u ulicu i opkolile kuću. Komšije kažu da je bilo dvadesetak maskiranih specijalaca. Komšije, koje su se u toku policijske akcije povukle u kuće svedoče da je Opačić prilikom hapšenja sarađivao sa policijom i da su ga više puta izvodili i uvodili u objekat.

 
Oni ne mogu da potvrde da li je Opačić živeo u toj kući ili na nekom drugom mestu, ali su videli da je sa džipovima pristigla i jedna crna limunzina iz koje je izveden. Pretres je trajao oko dva sata. Kuću koju su majstori renovirali u ovoj ulici deda je ostavio u nasledstvo unuki koja godinama živi i radi u Crnoj Gori.

 
Zbog sumnje da su organizovali ubistvo Nikole Bojovića i pripremali niz likvidacija u Srbiji i Crnoj Gori, nedavno su u Crnoj Gori uhapšeni Slobodan Šaranović iz Budve (75), brat ubijenog Branislava Brane Šaranovića (75) i vlasnika lanca kasina u Beogradu, i Ratko Koljenšić (36) iz Nikšića. Pretpostavlja se da su sa ranije uhapšenim Milošem Delibašićem (29),organizovali i izvršili ubistvo.
Međutim, Vuk Bojović, otac ubijenog Nikole, smatra da direktni izvršilac nije uhapšen i da je celo hapšenje samo bacanje mamca.
- Vreme će pokazati da je to samo kukavičje jaje, podmetnuto iz Crne Gore. Nalogodavac jeste uhapšen. Slobodan Šaranović jeste zlo i jeste blesav, jer je naseo na priču srpsko-crnogorskog policijskog vrha da je moj sin Luka naručio ubistvo njegovog brata Branislava, što nema veze sa istinom. Luka mi se zakleo da nema veze sa tim, ali su te lažne priče stavile celu moju porodicu na metu. Zbog svega toga, poternica za mojom porodicom stoji na kazinu Slobodana Šaranovića, kao u doba Vajata Erpa. I dalje plasiraju lažne priče kako je moj sin pobio neke ljude. Moj sin Luka je žrtva praznih priča. Zato je stradao moj sin Nikola, a zbog čega i ja mogu da budem likvidiran - kaže Vuk Bojović (72), direktor beogradskog Zoološkog vrta i otac braće Bojović.



 


 

Pogledaj vesti o: Pivo,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.