Drama u Kragujevcu: Deaktivirana bomba kod autobuske stanice

Izvor: BKTV News, 12.Jul.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Kragujevcu: Deaktivirana bomba kod autobuske stanice

Tim Sektora za vanredne situacije deaktivirao je ručnu bombu koja je rano jutros ubačena u ugostiteljski objekat na Autobuskoj stanici u Kragujevcu.

Kako prenosi Radio televizija Srbije, ručna bomba ubačena kroz izlog nije eksplodirala.

Specijalna jedinica Sektora za vanredne situacije je bobmu uklonila iz objekta i dislocirala na bezbedno mesto.

Autobuska stanica u Kragujevcu ponovo radi, a istraga je u toku.

U Kragujevcu se da podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << od sinoć odvija još jedna drama. Naime, trojica naoružanih mladića zatvorili su se u podrum zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101.

Stanari su evakuisani, policija je cele noći vodila pregovore, a do sada su se predala dva mladića, dok je treći i dalje u podrumu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deaktivirana bomba na autobuskoj stanici u KRAGUJEVCU

Izvor: Blic, 12.Jul.2017

Tim Sektora za vanredne situacije deaktivirao je ručnu bombu koja je rano jutros ubačena u ugostiteljski objekat na Autobuskoj stanici u Kragujevcu...Kako RTS saznaje, ručna bomba ubačena kroz izlog nije eksplodirala. Specijalna jedinica Sektora za vanredne situacije je bobmu uklonila iz objekta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.