Dašić o požaru: Grad prati situaciju na deponiji

Izvor: B92, 27.Jun.2021, 09:11

Dašić o požaru: Grad prati situaciju na deponiji

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, rekao je za Radio televiziju Kragujevac da grad prati novonastalu sitiaciju u vezi sa požarom na deponiji u Jovanovcu.

Dašić je u stalnoj komunikaciji sa upravom za vanredne situacije i u ovom trenutku bezbednost građana nije ugrožena.

I posle intervencije više ekipa Vatrogasne jedinice Uprave za vanredne situacije u Kraguejvcu, mehanizacije i cisterni iz Javno komunalnog preduzeća Šumadija, deponija u Jovanovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i danas je pod oblakom dima.

Taj oblak biće vidljiv i narednih dana, jer je prisutno dosta zapaljivih gasova i materijala na tom smetlištu.

Što se tiče bezbednosti građana, ona nije ugrožena zbog ovog požara, a grad je u neprekidnoj komunikaciji sa Upravom za vanredne situacije i prati se situacija na terenu u Jovanovcu, izjavio je za RTK gradonačelnik Kragujevca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.