U Nišu još 69 novozaraženih koronom, u Pčinjskom okrugu još 7, u Jablaničkom još 4

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jan.2022, 15:31

U Nišu još 69 novozaraženih koronom, u Pčinjskom okrugu još 7, u Jablaničkom još 4

Prema poslednjim podacima niškog Doma zdravlja, od 607 testiranih pacijenata, njih 69 bilo je sa pozitivnim nalazom. U Jablaničkom okrugu taj broj je 4 i svi novozaraženi su iz Leskovca, dok je u Vranju još 7 novih pacijenata.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Broj kovid pacijenata u Kragujevcu se svakodnevno povećava

Izvor: N1 televizija, 03.Jan.2022

Načelnica službe opšte medicine Doma zdravlja u Kragujevcu dr Sonja Kojić izjavila je da se broj kovid pacijenata ponovo svakodnevno povećava.

Nastavak na N1 televizija...

U Nišu 98 novozaraženih koronom, u Vranju 30, u Leskovcu 13

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jan.2022, 13:45

U kovid ambulantama niškog Doma zdravlja juče je testirano 885 pacijenata i 98 je pozitivno na koronu, dok je ukupno u Nišu 107 novozaraženih. U Pčinjskom okrugu je pozitivan rezultat dobilo 38 osoba, od čega je većina iz Vranja, a u Jablaničkom 18, najviše iz Leskovca.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.