Vokri-Kriva-je-Srbija-mec-za-Albaniju-30--

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2014, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokri-Kriva-je-Srbija-mec-za-Albaniju-30--

Predsednik Fudbalskog saveza Kosova Fadilj Vokri oglasio se povodom incidenata i prekida utakmice Srbija - Albanija, u utorak uveče na stadionu u Humskoj.

Vokri tvrdi da je jasno da ne postoji nikakva krivica albanske strane i da utakmica mora da bude registrovana rezultatom 3:0 u korist Albanije.

- Domaćin utakmice je zadužen za organizaciju i kada se ovako nešto dogodi, znači da su neki ljudi bili neodgovorni. Neprihvatljivo je da uradaju igrače na terenu i >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << što se mene tiče, dilema ne postoji. Smatram da UEFA mora da donese odluku u korist Albanije i da utakmicu registruje rezultatom 0:3, poručio je Vokri, a prenose "Novosti".

On nije propustio da pohvali fudbalere Albanije i njihovo ponašanje na terenu.

- Pokazali su dostojanstvo, zrelost i hladnokrvnost iako ih je jedan deo publike napao. Ipak, za fudbal je veliki greh što je meč prekinut, pogotovo zbog toga što je petnaestak minuta pre prekida Albanija bila bolji rival na terenu od Srbije. Bio bi spektakl da su zavšrili meč, zaključio je Vokri.

Izvor: sportskacentrala.com
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.