Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Okt.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duka: Važno je da odluka UEFA-e bude u službi nogometa

Predsjednik Nogometnog saveza Albanije (FSHF) Armando Duka, poslije sinoćnjeg prekida utakmice sa Srbijom u Beogradu, rekao je da je sada najmanje važno u čiju korist će UEFA registrirati utakmicu, nego da je važno da odluka bude u službi razvoja nogometa.

 "Ne bih želio da nogomet bude oštećen, ali nije bilo moguće nastaviti utakmicu. Odluka koju će donijeti UEFA treba biti u službi razvoja nogometa i nije važno tko će dobiti bodove, nego da se misli o tome kako srediti stanje i što je najbolje za dobru nogometnu utakmicu'', izjavio je Duka za albansku televiziju RTK2.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

FS Albanije: Nisu važni bodovi

Izvor: B92, 15.Okt.2014

Predsednik Fudbalskog saveza Albanije (FSHF) Armando Duka rekao je da je manje važno kome će UEFA dodeliti bodove, već rešenje u korist fudbala...Krajem prvog poluvremena u utorak uveče je prekinud duel Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nakon incidenta sa zastavom sa mapom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.