Udruženje: Počinili genocid nad Srbima, a donose rezoluciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje: Počinili genocid nad Srbima, a donose rezoluciju

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji ocenilo je sinoć kao nepravdu to što dokazani teroristi i zločinci, oni koji su počinili najveći genocid nad Srbima, Romima, Gorancima na Kosovu i Metohiji, usvajaju rezolucije o navodnom "genocidu Srbije na Kosovu".

"Pored toga, ti isti daju sebi za pravo da govore o formiranju državne komisije za osnivanje 'međunarodnog tribunala o počinjenom srpskom genocidu na Kosovu'", navodi Udruženje u saopštenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Dodaje se i da ne iznenađuje ćutanje međunarodne zajednice, imajući u vidu da je i Haški tribunal za ratne zločine ignorisao samo srpske, kosmetske žrtve, i osudio samo srpske generale po komandnoj odgovornosti za navodne zločine nad Albancima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRAMOTNA PROVOKACIJA PRIŠTINE: EU i teroristička OVK u istoj zgradi! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Maj.2019

U jeku provokacija Prištine prema Beogradu i srpskom življu na Kosovu i Metohiji, teroristi OVK i EU stanuju u istom ulazu U JEKU provokacija Prištine prema Beogradu i srpskom življu na Kosovu i Metohiji, teroristi OVK i EU stanuju u istom ulazu. Pročitajte još - OTKRIVENA...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.