Izvor: Beta, 16.Jan.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen odbornik u SO Kosovska Mitrovica

KOSOVSKA MITROVICA, 16. januara 2014. (Beta) - Odbornik u Skupštini opštine severna Kosovska Mitrovica i član Samostalne liberalne stranke (SLS) Dimitrije Janićijević ubijen je u noći izmedju srede i četvrtka, pola sata posle ponoći, ispred svoje kuće u tom gradu.

U Janićijevića je, pošto je izašao iz vozila, pucalo za sada nepoznato lice, koje je najverovatnije ispalilo pet ili šest metaka iz automatskog oružja, a motiv za sada nije poznat.

Njegovo telo je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << znakova života prebačeno u mitrovačku bolnicu a potom na obdukciju u Prištinu. Uvidjaj su obavili pripadnici Kosovske policije.

Dimitrije Janićijević (35) bio je otac troje dece i čekao je prinovu, a u više navrata do sada su ispod njegovih automobila postavljane eksplozivne naprave.

Bio je vlasnik prodavnice "Forneti" i kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice na poslednjim izborima u ovom gradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kancelarija za KiM: Hitno rasvetliti zločin

Izvor: Blic, 16.Jan.2014

Kancelarija za Kosovo i Metohiju najoštrije je danas osudila ubistvo odbornika u Skupštini opštine severna Kosovska Mitrovica i člana Samostalne liberalne stranke Dimitrija Janićijevića...Kancelarija zahteva od Euleksa i međunarodne zajednice da hitno rasvetle taj zločin i vinovnike privedu pravdi...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.