Izvor: Danas, 12.Maj.2023, 13:04

Petković objavio na Instagramu o čemu je razgovarao sa Lajčakom

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković napisao je danas na Instagramu da je specijalnom predstavniku Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Miroslavu Lajčaku preneo da Beograd neće povlačiti poteze koji mogu da dovedu do tenzija i novih kriza na terenu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Petković sa Lajčakom o predstojećoj rundi dijaloga i situaciji na Kosovu

Izvor: Beta, 12.Maj.2023

Direktor Kancelarije vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je u Beogradu razgovarao sa specijalnim predstavnikom Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom o predstojećoj rundi dijaloga u Briselu i političkoj i bezbednosnoj situaciji na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.