PISMO PODRŠKE: Studenti Univerziteta u Novom Sadu pisali kolegama na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PISMO PODRŠKE: Studenti Univerziteta u Novom Sadu pisali kolegama na KiM

Studentske organizacije Univerziteta u Novom Sadu uputile su danas pismo podrške kolegama na Kosovu i Metohiji

, ističući da su iz njih dok se mirno i dostojanstveno bore za osnovna ljudska i građanska prava Srba.

ALARMANTNO STANJE: "Na severu KiM ima zaliha, na jugu veoma teško"

- U ovim teškim danima dok se mirno i dostojanstveno borite za osnovna ljudska i građanska prava Srba i svih ugroženih nerazumnim potezima takozvane Vlade takozvanog Kosova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i za ispunjenje svojih studentskih prava, nastavnih i vannastavnih aktivnosti po predviđenim planovima i programima, vaše kolege, studenti Univerziteta u Novom Sadu, rukovodstvo i zaposleni Studentskog centra Novi Sad pružaju vam punu podršku i poručujemo vam da smo uz vas - kaže se u poruci.

"Naša deca su gladna", "Nemamo lekove": Protest zdravstvenih radnika u Kosovskoj Mitrovici (VIDEO)

Pismo podrške studentima, rukovodstvu i zaposlenima u Studentskom centru Kosovska Mitrovica, zajednički su uputili Studentski parlament Univerziteta u Novom Sadu, Ustanova studentskog standarda - Studentski centar Novi Sad Studentske organizacije Univerziteta u Novom Sadu.

BONUS VIDEO: Plan nastanka velike Albanije
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Podrška studenata Univerziteta u Novom Sadu kolegama na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2018

Studentske organizacije Univerziteta u Novom Sadu uputile su danas pismo podrške kolegama na Kosovu i Metohiji, ističući da su iz njih dok se mirno i dostojanstveno bore za osnovna ljudska i građanska prava Srba..."U ovim teškim danima dok se mirno i dostojanstveno borite za osnovna ljudska i građanska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.