Marković : Sa Kosovom nemamo probleme, razgovaramo o otvorenim pitanjima

Izvor: Beta Video, 15.Feb.2018, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković : Sa Kosovom nemamo probleme, razgovaramo o otvorenim pitanjima

PRIŠTINA - Premijer Crne Gore Duško Marković je večeras u Prištini izjavio da je počaščen što je na Kosovu kao prvi premijer Crne Gore i dodao da Crna Gora želi unapredjenje dobrosusedskih odnosa na dobrobit obe zemlje. Premijer Marković je rekao da su došli u posetu kod dobrog suseda i da iskažu podršku Kosovo na putu evroatlanskih integracija. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Marković sa Tačijem: Usko ćemo sarađivati

Izvor: N1 televizija, 15.Feb.2018

Premijer Crne Gore Duško Marković izjavio je u Prištini da će Crna Gora i Kosovo usko sarađivati i da će njegova zemlja nastaviti da podržava Kosovo i produbiti međudržavnu saradnju..."Usko ćemo sarađivati kako bismo ostvarili naše zajedničke interese, učlanjenje u EU", kazao je Marković...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.