JEDVA SMOGLI SNAGE DA KAŽU MAJCI: Pronađen dečak sa Kosova koji je nestao u četvrtak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDVA SMOGLI SNAGE DA KAŽU MAJCI: Pronađen dečak sa Kosova koji je nestao u četvrtak!

Dvadesetak policajaca je pretražilo područje gde je dečak poslednji put viđen.

Dečak (4), Zenel M, za kojeg pojedini mediji pišu da je poreklom s Kosova, a koji je nestao u četvrtak u Švajcarskoj, pronađen je mrtav.

Njegovo telo je pronađeno u petak posle podne u reci Ar.

Prema rečima policije, verovatno se udavio, a nadležni su ove strašne vesti preneli njegovoj majci.

Zaposleni u obližnjoj hidroelektrani su pronašli telo dečaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u reci, istakla je policija kantona Argau. Prema prvim rezultatima istrage pretpostavlja se da je dečak pao dok se igrao u četvrtak u Moriken Vildegu i da se udavio.

Dečak je u četvrtak boravio sa majkom i drugom decom na igralištu. U blizini mesta gde se igrao nalazi se reka Abah. Oko 16:30 majka je primetila da joj je sin nestao. Posle uzaludne potrage, obaveštena je policija.

Nakon što je prijavljen njegov nestanak, policija je krenula u potragu za mališanom.

Vatrogasna brigada je pretražila celo područje i obalu reke gde se dečak igrao. U potrazi je korišćen i policijski helikopter, kako bi se lakše lociralo nestalo dete.

Pored toga oko dvadesetak policajaca je pretražilo područje gde je dečak poslednji put viđen.

Potraga je trajala sve do ponoći, a onda je nastavljena u petak. Zbog kiša koje su padale poslednjih dana reke Abah i Ar su imale povećan vodostaj, a takođe su postojale jake struje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.