Iseljavanje Srba sa KiM na leđima vola na ražnju (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 05.Avg.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iseljavanje Srba sa KiM na leđima vola na ražnju (FOTO)

Ni dobre stvari nisu dobre kada se dogode u pogrešno vreme. Još ako i tada nemaju nikakvog smisla, kao događaj o kome će ovde biti reči, onda su sve samo ne dobre.


   
Dok mladi odlaze trbuhom za kruhom, vo se okreće na ražnju ''Srpske liste" / Foto: KM Novine    








 
Ogorčeni žitelji Kosovskog Pomoravlja javili su redakciji KM Novina o događaju koji se zbio >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << kad mu vreme nije. Na prvi pogled - vo na ražnju, kada je namenjen svima koji se tu nađu, je nešto čemu nema zamerke. Ipak, u ovom slučaju uopšte nije tako.

"Cirkusijada 'Srpske liste' u Pasjanu, pod pokroviteljstvom njenog potpredsednika, Milana Radoičića" objašnjavaju žitelji isprovociani događajem koji se zbio krajem juna u njihovom selu.


   
Cirkusijada - kad se od jada napravi cirkus! / Foto: KM Novine    





 
Kada smo pokušali podrbonije da saznamo šta je povod odgovorili su nam "povod je budalaština lokalnih nazovi funkcionera".

Opravdanog povoda da se vo "baci" na ražanj i da se oko njega cijučući vesele oni koji su odavno zaboravili šta je glad a u sredini gde su Srbi više gladni nego siti, nije bilo.

O separatističkim kvazi-izborima, na kojima redovno učestvuje "Srpska lista" registrovana u okviru sistema takozvane "republike Kosovo", još uvek se ništa nije znalo sigurno pa je sasvim razumljivo da je narod ovaj događaj okarakterisao kao "glupiranje". Srbima na KiM je svega što dolazi od diktatorskog režima preko glave pa tako i onima u Kosovskom Pomoravlju. Ne plaše se ni da javno istupe ali smo ipak odlučili da ih poštedimo eventualnih nevolja jer se naročito u tom kraju lokalna vlast žestoko iživljava nad svojim nesitomišljenicima⇗ i onima koji se bespogovorno ne povinuju.


   
Rešen problem vola / Foto: KM Novine
   

"Mladi se sele trbuhom za kruhom iz Pasjane i okolinu, a 'Srpska lista' i SNS pečev vola i slave. Pojedini iz 'Srpske liste' primaju po pet plata. Dok se ljudi sele iz ove bede oni hoćev da se kao pokažev jer su oktobra kosovski (separatistički) izbori za 'parlament'. Jednostavno hoćev da ponižavaju ovaj napaćeni narod. Razlog je što im se 'oće a može im se jer im je Milan Radoičić dao 5000 evra za ovu lumperajku, sami se hvale" kaže za KM Novine jedan od ovdašnjih ogorčenih Srba.


   
Lokalni funkcioneri "Srpske liste" / Foto: KM Novine    




 
Povrh svega, da se ovo doživi kao provokacija još više je doprinela činjenica da se sve to događalo upravo u vreme "humanitarne krize" na severu Kosova i Metohije.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Korupcija #Mito #Granica #Prelaz #Mađarska #Srbija #Šiptari  #Kosovo #Metohija #Mediji #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.