SANACIJA PUTA MIONICA-LJIG: U toku rekonstrukcija jednog od najvažnijih putnih pravaca u opštini Mionica

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 09:44

SANACIJA PUTA MIONICA-LJIG: U toku rekonstrukcija jednog od najvažnijih putnih pravaca u opštini Mionica

Opština Mionica u Kolubarskom okrugu konstantno ulaže u ekonomski razvoj

U toku je sanacija udarnih rupa i popravka oštećenja kolovoza na potezu od Paštrića ravni do Razbojišta.

Radove na ovoj deonici državnog puta II a reda izvodi Preduzeće za puteve "Valjevo" i rok za završetak radova je četvrtak 26. februar.

- Ovo je jedan od najbitnijih putnih pravaca u našoj opštini. Preko njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dolazi do Banje Vrujci, muzejskog kompleksa Rodna kuća Vojvode Živojina Mišića u Struganiku, kao i Ibarske magistrale i  uključenja na Autoput Miloš veliki. Vrlo je važno za građane i privredu da se saobraćajnice održavaju u dobrom stanju i sugran sam da ćemo nastaviti dobru saradnju sa ljudima iz Preduzeća za putebe - izjavio je predsednik opštine Miopnica Boban Janković.

Saobraćaj se u zoni radova propušta naizmenično.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala,   Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.