Prva liga: Južnjacima po bod

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva liga: Južnjacima po bod

Treneri Radničkog i Dinama najavljivali su pobede svojih timova u poslednjim utakmicama na domaćem terenu pred zimsku pauzu, ali obe ekipe osvojile su samo po bod. Radnički je remizirao sa Kolubarom (1:1), a nerešenim rezultatom završio se i meč Vranjanaca sa Žarkovom (2:2).

Po hladnom vremenu na stadionu u Pirotu, domaćini su imali terensku inicijativu u prvom poluvremenu, dok su gosti uglavnom pretili iz kontranapada. Najbolju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << šansu za goste propustio je Lazić u 5. minutu, a pored konstantnog pritiska Piroćanaca, fudbaleri Kolubare odbranili su svoj gol do poluvremena.

Golovi su pali u drugom poluvremenu, a do vođstva su došli gosti u 49. minutu. Slobodan udarac sa preko 30 minuta izveo je Radonjić, a lopta je prevarila istrčalog golmana Gančeva i završila u mreži.

Bez odgovora sa bili fudbaleri Radničkog sve do 75. minuta kada je najbolji strelac Pobulić iz slobodnog udaraca doneo izjednačenje.

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata (1:1), iako je Radnički od 79. minuta igrao sa igračem manje.

Do boda su stigli i fudbaleri Dinama, iako su prvi došli u vođstvo, a gosti preokrenuli rezultat.

Po teškom terenu natopljenim vodom na stadionu u Vranju, poveli su domaćini lepim golom Nedeljkovića u 13. minutu, ali su gosti ubrzo izjednačili nakon kornera i gužve u petercu golom Šiškova u 20. minutu.

Vranjanci su bili bolji rival u drugom poluvremenu, ali je opet do izražaja došla njihova neefikasnost i veliki broj propuštenih šansi.

Gosti su preokrenuli rezultat golom Nikolića u 73. minutu, ali su Vranjanci izjednačili golom Popovića samo 5 minuta kasnije (2:2).

Do zimske pauze ostaje da se odigraju utakmice 23. kola. Radnički gostuje ekipi Budućnosti u Dobanovcima, dok Vranjanci idu u Kruševac "na noge" Trajalu.

Kolo pre pauze, Radnički se nalazi na 6. mestu sa 32 boda, dok Dinamo ima bod manje i nalazi se na 8. mestu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.