Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jul.2023, 13:34

POČINJE FUDBALSKA SUPERLIGA SRBIJE Pančevački Železničar ide u goste ekipi Napretka iz Kruševca

Nova sezona u fudbalskoj Superligi Srbije, posle mnogo peripetija i jednonedeljnog odlaganja zbog „slučaja Kolubara“, počinje danas, a prvi derbi odigraće u Bačkoj Topoli TSC i Partizan. Čukarički će, uz besplatan ulaz, na Banovom brdu dočekati Radnički iz Niša, Spartak je u Subotici domaćin IMT-u, a Voždovac čeka Javor. Šestostruki uzastopni šampion i prvi favorit […] The post POČINJE FUDBALSKA SUPERLIGA SRBIJE Pančevački Železničar ide u goste ekipi Napretka iz Kruševca appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica,   Kruševac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVENAC LUKOVIĆA U SUPERLIGI: Mladi fudbaler IMT-a postao jedan od najmlađih strelaca u istoriji srpskog prvenstva! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2023

Lepa slika iz Subotice Superliga Srbije je svečano započela sa utakmicama Čukaričkog protiv Radničkog iz Niša i Spartaka iz Subotice protiv IMT-a, a već u prvih 15 minuta fudbalske akcije, gledaoci su mogli da vide prvi gol koji će se dugo pamtiti. Na utakmici Čukarički – Radnički, priliku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.