Zvanično saopštenje Vlade Srbije povodom dobijanja kandidature: „TOOOO BRE, JEBOTE!“

Izvor: Njuz.net, 28.Feb.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično saopštenje Vlade Srbije povodom dobijanja kandidature: „TOOOO BRE, JEBOTE!“

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Prvobitno saopštenje glasilo "KAN-DI-DA-TU-RA! KAN-DI-DA-TU-RA!"

BEOGRAD, 28. februar 2012, (Njuz) - Nakon dobijanja kandidature za Evropsku Uniju, Vlada Srbije izdala je saopštenje sa zvaničnom izjavom Vlade Srbije tim povodom: 'AAA KOJI SMO CAREVI! Dobili smo kandidaturu, EJ, KANDIDATURU, pa ovo je ludilo!!!', navodi se u Vladinom saopštenju. 'Ali &ladno NAJLADNIJE KANDIDATURA, LJUDI, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << TOOOO BREEEE, JEBOTE!', stoji dalje u dopisu medijima, pod naslovom 'URAAAAAAAA!!!'
Portparol Vlade Srbije Milivoje Mihajlović izjavio je za Njuz da je ova verzija saopštenja najblaža u odnosu na prethodne draftove i da 'nema teorije da ga ublažimo više od ovoga jer je to, bre ipak kandidatura za EU, alo!'
-A kako biste vi reagovali da saznate da su vam dali kandidaturu? Ovo je verovatno najbitnija vest u istoriji Srbije, tako da mislim da je normalno da se to odrazilo i na saopštenje, kaže Mihajlović. -Prvobitna verzija je glasila ovako nekako: 'KAN-DI-DA-TU-RA! KAN-DI-DA-TU-RA!' i tako na tri strane, tako da je u suštini ova poslednja verzija neki kompromis, dodaje on.
Psiholog Žarko Trebješanin smatra da je nema ničeg neobičnog u tome što je Vlada upala u ekstazu nakon neočekivanih vesti.
- Ovo je ipak bitna vest za Vladu jer im daje osećaj kao da su nešto stvarno i uradili dok su bili na vlasti. Zamislite čoveka koji dobije glavni zgoditak na lotou, samo što su ovde šanse bile još manje. Nažalost, verujem da je većina građana već i zaboravila da smo bili kandidati za EU, tako da nije čudno što su zbunjeni ovakvim saopštenjem iz Vlade, kaže on.
U nastavku saopštenja stoji kako oni koji su sumnjali da ćemo dobiti kandidaturu 'sada mogu da crknu, bre', kao i poruka koja se sastoji od cele jedne strane sa 'Nja-nja-NJA-nja-NjA!' i nekoliko malih, rukom nacrtanih penisa.
Viktor Marković
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.