Izvor: Medijski istraživački centar, 04.Nov.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković napustio DS

Bivši premijer Srbije, nekadašnji funkcioner Demokratske strankei gradonačelnik Niša  Zoran Živković objavio je u nedelju uveče da posle 20 godina rada napušta DS.
„Demokratska stranka već više od osam godina nije demokratska, a od danas više nije ni stranka… To su razlozi zbog kojih, nakon dvadeset godina, prestajem da budem član DS“, napisao je Živković na svojim stranicama društvenih mreža Fejsbuk i Tviter.
Živković je ranije u medijima najavljivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << kandidaturu za predsednika DS, a poslednjih godina oštro je kritikovao DS.
Predsednik DS Boris Tadić izjavio je u nedelju da se neće kandidovati ponovo za tu funkciju na izbornoj skupštini stranke, zakazanoj za 25. novembar. Time je gotovo sigurno da će DS u narednom periodu voditi Dragan Đilas.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Facebook,   Boris Tadić

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Živković napustio DS

Izvor: NaDlanu.com, 04.Nov.2012

Bivši premijer Srbije i nekadašnji funkcioner Demokratske stranke Zoran Živković objavio je u nedelju da posle 20 godina rada napušta DS..."Demokratska stranka već više od osam godina nije demokratska, a od danas više nije ni stranka.. To su razlozi zbog kojih, nakon dvadeset godina, prestajem...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.