Vuk Jeremić je lažni pomiritelj

Izvor: BKTV News, 15.Jan.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vuk Jeremić je lažni pomiritelj"

Uverena sam da građani Srbije nisu zaboravili na vreme kada su Vuk Jeremić i njegova stranka vodili ovu zemlu. I mi smo tu da ih podsetimo, napomenula je Mihajlović.

Vuk Jeremić je uspeo svojom politikom da posvađa Srbiju sa najmoćnijim zemljama, a sada bi da kao predsednik Srbije bude pomiritelj u Srbiji, izjavila je danas članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović.

"Zato je Jeremić >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ništa drugo nego lažni pomiritelj", navodi se u saopštenju povodom kandidature Vuka Jeremića za predsednika Srbije.

Jeremić kaže da voli Srbiju, ali mu očigledno ne smeta da, posle kandidovanja, po svetu Srbiju ipak stavi u položaj rezervne domovine, istakla je Mihajlovićeva i dodala da, neće biti ni iznenađenje ako on posle propasti na predsedničkim izborima ponovo napusti Srbiju u trci za nekom drugom međunarodnom funkcijom.

"Jedino što je Jeremić iskreno rekao jeste da se zalaže za povećanje lične potrošnje. Kako i ne bi, kada je građane Srbije njegovo predsedavanje Generalnom skupštinom UN koštalo nekoliko miliona dolara", dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Jeremić nas posvadjao sa najmoćnijim zemljama

Izvor: Beta, 15.Jan.2017

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da je Vuk Jeremić koji je danas objavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima, svojom politikom posvadjao Srbiju sa najmoćnijim zemljama, a da bi sada da kao predsednik Srbije bude pomiritelj u Srbiji."Zato...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.