Treća Srbija ide sama na izbore

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća Srbija ide sama na izbore

Novi Sad -- Politička organizacija "Treća Srbija" saopštila je danas da će na predstojećim vanrednim republičkim izborima nastupiti samostalno sa svojom platformom.

Gradski odbor "Treće Srbije" Novi Sad pozvala je i sve simpatizere da svojim potpisom podrže listu te stranke za kandidaturu.

Kako se navodi u saopštenju "Treće Srbije", potpisi će moći da se daju svaki dan od 15 do 20 sati u Temerinskoj 31 i Jevrejskoj 13 u Novom Sadu, a sutra, 10. februara, i u centru Veternika u zgradi kulturno-privrednog centra KPC u kancelariji na prvom spratu, takođe od 15 do 20 sati.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treća Srbija samostalno na izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2014

Politička organizacija "Treća Srbija" saopštila je danas da će na predstojećim vanrednim republičkim izborima nastupiti samostalno sa svojom platformom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.