Saša Janković zahvalio za podršku DS

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Janković zahvalio za podršku DS

Ombudsman Saša Janković koji je najavio kandidaturu za predsednika Srbije, zahvalio je danas Demokratskoj stranci (DS) za podršku, kao i drugima koji su to učinili.

"Zahvalan sam DS koja se odazvala apelu građana da predsednik Republike bude nestranački zaštitnik vrednosti, institucija, poretka i ljudskog dostojanstva, a ne partijskog ili ličnog interesa", napisao je Janković na Tviteru.

"To je mnogo više nego podrška mojoj budućoj kandidaturi. To je zajedničko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << obećanje Srbiji, koje ne sme da se izneveri - da će u njoj pravila da važe i za vlast i za opoziciju, da Ustav i zakoni nisu samo slova na papiru, da će se vrednovati rad i rezultati, a ne članske karte i obećanja", ocenio je on.

Janković je napisao da je podrška DS njegovoj kandidaturi "zajdničko obećanje" da će svako da radi svoj posao i za to odgovara, a da će državni organi biti u službi građana i zakona, a ne obrnuto.

"Izražavam zahvalnost i Novoj stranci i Mađarskom pokretu, ali i svim drugim političkim i nepolitičkim organizacijama i pojedincima, koji su podržali ili će podržati moju buduću kandidaturu, kao i onima koji neće, ali veruju u uređenu, uspešnu i pristojnu Srbiju bez straha", napisao je Janković.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.