REM konkursom traži članove UO RTS i RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2022, 15:00

REM konkursom traži članove UO RTS i RTV

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da raspiše javni konkurs za imenovanje članova upravnih odbora RTS i RTV.

U informaciji na internet stranici REM navodi da se za Upravni odbor Javne medijske ustanove Srbije traži jedan, a za isto telo Javne medijske ustanove Vojvodine - 2 člana.

Predlozi za članove dostavljaju se lično, ili poštom, u roku od 15 dana od objavljivanja Javnog konkursa.

Uz osnovne podatke o kandidatu uz predloge dostavlja se obrazložena radna biografija i pisana saglasnost o prihvatanju kandidature.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

REM konkursom traži članove UO RTS-a i RTV-a

Izvor: RTS, 30.Jun.2022

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da raspiše javni konkurs za imenovanje članova upravnih odbora RTS-a i RTV-a. . Članove Upravnog odbora Javnog medijskog servisa imenuje i razrešava Savet Regulatornog tela za elektronske medije.Savet raspisuje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.