Priština sprema Oluju 2

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština sprema "Oluju 2"

Predsednik Srbije je pozvao Srbe sa severa da uklone barikade ne samo zbog 9. decembra i neizvesnosti oko kandidature, već i zbog obaveštajnih podataka da je Priština završila operativni plan akcije koja bi, po svim parametrima, bila slična "Oluji" 1995. u Krajini - kaže nekadašnji komandant Združenih snaga na jugu Srbije i predsednik Foruma za bezbednost i demokratiju Ninoslav Krstić.

- Ukoliko srpske službe bezbednosti rade svoj posao, onda je predsednik Tadić dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << informaciju da je plan Prištine za preuzimanje severa pokrajine gotov i da se bukvalno samo čeka mig zvaničnika Evrope da bi ta akcija počela.

Otuda i promena stava države prema Kosovu za 180 stepeni- kaže general Krstić.

On je objasnio i kako bi se odvijala ova operacija...
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština sprema "Oluju 2"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2011, 13:37

Predsednik Srbije je pozvao Srbe sa severa da uklone barikade ne samo zbog 9. decembra i neizvesnosti oko kandidature, već i zbog obaveštajnih podataka da je Priština završila operativni plan akcije koji bi, po svim parametrima, bio sličan "Oluji" iz 1995. u Krajini...Ovo za "Vesti" tvrdi nekadašnji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.