Premijer Cvetković počeo posetu Portugalu

Izvor: S media, 03.Okt.2011, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Cvetković počeo posetu Portugalu

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković započeo je danas posetu Portugalu susretom sa predsednikom vlade te zemlje Pedrom Pasošom Koeljom.

Premijer Mirko Cvetković će u razgovoru zatražiti podršku za evropske integracije Srbije, upoznati portugalskog kolegu Pedra Pasoša Koelja sa aktuelnom situacijom na Kosovu i Metohiji i istaći važnost unapređenja ekonomskih odnosa dve zemlje.

Poljska: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kosovo - osnovni uslov za EU

Ðelić: Dobijamo status, ali ne i datum pregovora

Kacin: I kandidatura i datum, ali prvo Kosovo

Premijer Cvetković boravi u dvodnevnoj poseti Portugalu, sa ciljem unapređenja političkih i ekonomskih odnosa sa tom državom.

On će sutra razgovarati i sa predsednikom Portugala Anibalom Kavakom Silvom, a nakon toga, premijer Cvetković predstaviće portugalskim privrednicima mogućnosti ulaganja u Srbiju.

Posle posete Portugalu, predsednik vlade boraviće 6. i 7. oktobra u poseti Španiji.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.