Poslanici o kandidaturi Jankovića

Izvor: N1 televizija, 26.Dec.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici o kandidaturi Jankovića

Poslanici u Skupštini Srbije danas su različito reagovali na najavljenu kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije.

Poslanik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević kaže da Janković ima legitimno pravo da se kandiduje ali da sumnja da će uspeti da prikupi 10.000 potpisa.

On ističe da najava kandidature nije korektna i da pokazuje ono što oni tvrde od ranije – da se zaštitnik građana, sa te funkcije, bavio politikom.

Lider >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Nove stranke Zoran Živković podržava najavljenu kandidaturu Jankovića. Kako ističe, u statutu njegove stranke stoji da predsednički kandidat treba da bude nestranačka ličnost.

Janković je, kako ističe, dosadašnjim delovanjem pokazao da štiti vrednosti za koja se Nova stranka zalaže.

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić kaže da će se stranački organi izjasniti o kandidaturi zaštitnika građana za predsednika Srbije. "Stranački organi će doneti odluku o tome, ali me je lično vrlo ohrabrilo da je (Janković ) obznanio da će se kandidovati".

Ona je rekla i da veruje "da je to dobar put", ali je dodala da slede razgovori na nivou stranke.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.