Poruka opoziciji: Ne mudrujte, već se izjasnite o Jankoviću!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka opoziciji: Ne mudrujte, već se izjasnite o Jankoviću!

Lider Nove stranke Zoran Živković pozvao je proevropsku opoziciju da se mane promišljanja i mudrovanja i izjasni se o kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije.

Živković je novinarima u parlamentu rekao da Janković neće biti predsednički kandidat opozicije, već normalne Srbije, te pozvao sve koji se tako osećaju da ga podrže.

On smatra da Srbija zaslužuje normalnog predsednika, koji će biti na ponos, a ne na bruku građana.

Lider Nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stranke je kritikovao predsednika Tomislava Nikolića, ali i rad Vlade, navodeći da je ekonomska situacija ove godine lošija nego što je bila 2003. godine kada je, kaže, Srbija imala normalnu vladu.

Saša Janković, koji je Zaštitnik građana, najavio je pre dva dana da će se kandidovati za predsednika Srbije kada budu raspisani izbori, te da će biti kandidat građana.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.