Omladina PSG: Validnost diploma stečenih u Srbiji na klimavim nogama, ministar prosvete neozbiljan

Izvor: Danas, 04.Feb.2020, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina PSG: Validnost diploma stečenih u Srbiji na klimavim nogama, ministar prosvete neozbiljan

Omladina Pokreta slobodnih građana (PSG) saopštila je danas da "sumnja da je Ministarstvo prosvete do kraja upućeno u to šta za naš obrazovni sistem predstavlja članstvo u ENQA, s obzirom na to da se ministar Mladen Šarčević, kao glavno lice obrazovanja u Srbiji povodom vesti da postoji opasnost da diplome stečene u Srbiji ne budu validne u drugim zemljama oglasio saopštenjem da ovo pitanje ne zavisi od članstva Srbije u ENQA".
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Validnost diploma stečenih u Srbiji ne dovodi se u pitanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2020

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja još jednom poručuje da se validnost fakultetskih diploma stečenih u Srbiji ne dovodi u pitanje...Diplome stečene u Srbiji su validne, poručuju iz Ministarstva komentzarišući napise u pojedinim medijima koji su, tvrde, nepotrebno stvorili paniku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.