Omladina DS-a uz Đilasa?

Izvor: B92, 30.Sep.2012, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina DS-a uz Đilasa?

Beograd -- Predsedništvo Demokratske omladine je na današnjoj sednici donelo odluku da na predstojećim izborima za lidera DS-a podrži Dragana Đilasa, saznaje B92.

Takođe su odlučili i da za zamenika predsednika DS-a podrže kandidaturu Bojana Pajtića. Od prisutna 22 člana predsedništva Demokratske omladine, njih 20 je bilo za Đilasovu kandidaturu, dok su dva člana podržala kandidaturu Branimira Kuzmanovića, predsednika Opštine Vračar.

Predsednik Demokratske omladine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Balša Božović, zamenik šefa poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije.

10. decembra biće održana vanredna skupština Demokratske stranke na kojoj će po delegatskom principu biti izabrano novo rukovodstvo DS-a.

Zvanične kandidature za predsednika demokrata do sada su izneli aktuelni predsednik DS-a Boris Tadić, bivši v.d. predsednika stranke Zoran Živković, predsednik Opštine Vračar Branimir Kuzmanović. Zamenik predsednika DS-a Dragan Đilas juče u Kragujevcu predsednicima opštinskih odbora DS-a predstavio svoj program, ali još uvek nije podneo zvaničnu kandidaturu za predsednika stranke.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladina DS uz Ðilasa

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2012

Predsedništvo Demokratske omladine donelo je na današnjoj sednici odluku da podrži kandidaturu Dragana Ðilasa za predsednika Demokratske stranke, saznaje Tanjug.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Demokratska omladina podržala Đilasa

Izvor: Kurir, 30.Sep.2012

BEOGRAD,- Predsedništvo Demokratske omladine donelo je na sednici odluku da podrži kandidaturu Dragana Đilasa za predsednika Demokratske stranke...Na toj sednici je doneta i odluka o podršci Bojanu Pajtiću za zamenika predsednika Demokratske stranke...Izborna skupština DS zakazana je za 10. novembar.

Nastavak na Kurir...

Đilas razbija Tadića!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2012, 00:59

Od 188 odbora i povereništava DS Đilasa podržava 117. Svi odbori na KiM glasaju za Tadića, Vojvodina i Beograd za Đilasa..BEOGRAD - Izvesno...Dragan Đilas, zamenik predsednika DS, uspeo je da na svoju stranu privuče veći broj odbora koji će ga kandidovati za lidera stranke i podržati. Kako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.