Ode srpski Ronald Regan

Izvor: Mondo, 12.Mar.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode "srpski Ronald Regan"

Jedan od najavljenih u medijima kandidata za predsednika Srbije Vladimir Rajčić saopštio je danas da odustaje od kandidature.

Foto: youtube/printscreen

"Imao sam nameru da se kandidujem za predsednika Srbije, kako bih dobio mogućnost da učinim mnogo više za svoju zemlju od onoga što mogu kao običan građanin. Nažalost, kandidatura nekog ko je nov i mlad u politici, u ovakvim uslovima i bez stranačke podrške je nemoguća, što dokazuje i činjenica da na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovim izborima nećemo imati nijednog nestranačkog kandidata", rekao je Rajčić u izjavi za medije.

Kako je dodao, ovo mu je tek početak, a sledeći korak je pravljenje organizacije i priprema za sledeće izbore.

Rajčić je pozvao građane da izađu na izbore uz poruku "izbor uvek postoji".

On je javnosti u Srbiji postao poznat nakon skandala s izmišljenim intervjuom Donalda Trampa za "Nedeljnik".

I prvi put kada se predstavio srpskoj javnosti ostao je upamćen ovako:

"Mira Adanja Polak uništava vaše snove"

Rajčić je Amerikanac poreklom iz Srbije, a predstavlja se kao glumac i producent iz Čikaga. Više puta je izjavio da bi želeo da bude srpski Ronald Regan. Šta još o sebi kaže Rajčić pročitajte OVDE.

Njegov slogan je bio "Novo lice i vaš glas bolja Srbija!".



Izvor: youtube
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ode "srpski Ronald Regan"

Izvor: Mondo, 12.Mar.2017

Jedan od najavljenih kandidata za predsednika Srbije Vladimir Rajčić saopštio je danas da odustaje od kandidature. Evo i zašto....Foto: youtube/printscreen.."Imao sam nameru da se kandidujem za predsednika Srbije, kako bih dobio mogućnost da učinim mnogo više za svoju zemlju od onoga što mogu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.