Mladenović: Samostalna srpaka stranka podržala kandidaturu Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2022, 21:06

Mladenović: Samostalna srpaka stranka podržala kandidaturu Vučića

Predsednik Samostalne srpske stranke (SSS) Andreja Mladenović saopštio je danas da ta partija u potpunosti podržava kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, kao garanta očuvanja suverenosti i teritorijalnog integriteta zemlje.

Mladenović je, kako je saopšteno iz Samostalne srpske stranke, poručio da je Srbiji više nego ikada potreban državnik koji će kao i do sada na pravi način predstavljati državu u zemlji i svetu.

“Zato Samostalna srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stranka u potpunosti podržava kanidatiru Aleksandra Vučića za predsednika Srbije ispred liste „Zajedno možemo sve“ na izborima 3. aprila”, ocenio je Mladenović.

Tom čvrstom i nepokolebljivom stavu Samostalne srpske stranke, Mladenović dodaje i činjenicu da veliki ugled koji Aleksandar Vučić uživa u svetu gde se nametnuo odlučnim i pravednim stavovima kojima zastupa državne i nacionalne interese Srbije, zapravo predstavlja garant mira i stabilnosti koje će Srbija imati njegovim izborom za predsednika, dodaje se u saopštenju.

''Neizostavno se mora istaći i uloga Aleksandra Vučića u zaštiti prava svih Srba koji žive u regionu i šire'', dodao je lider SSS.

Mladenović kaže da je izbor Aleksandra Vučića garant očuvanja suverenosti i teritorijalnog integriteta Srbije u budućem periodu.

“Građani Srbije imaju 3. aprila mogućnost da daju poverenje kandidatu iza koga dela govore, a to su veće plate, kilometri auto-puteva, nove bolnice, sigurne penzije, sve u svemu jedan bolji i bezbedniji život za svakog pojedinca u Srbiji”, istakao je Mladenović.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.