LSV SE IZBORIO ZA IMOVINU

Izvor: Kurir, 25.Sep.2011, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV SE IZBORIO ZA IMOVINU

NOVI SAD - Istrajali. Predsedništvo LSV, nakon sastanka predsednika stranke Nenada Čanka s premijerom Mirkom Cvetkovićem, poručilo je da će se ligaši i ubuduće zalagati da pokrajina dobije vlasnička prava nad svom imovinom koja je pretežno ili u potpunosti izgrađena ili održavana sredstvima AP Vojvodine.

NOVI SAD - Istrajali.

Predsedništvo LSV, nakon sastanka predsednika stranke Nenada Čanka s premijerom Mirkom Cvetkovićem, poručilo je da će se ligaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i ubuduće zalagati da pokrajina dobije vlasnička prava nad svom imovinom koja je pretežno ili u potpunosti izgrađena ili održavana sredstvima AP Vojvodine.

Za uzvrat, LSV neće uskratiti podršku Vladi Srbije mesec dana pre dobijanja kandidature za ulazak EU. U razgovoru sa Cvetkovićem, Čanak se izborio da se Vojvodini vrate Novosadski sajam, DP „Gas Novi Sad“, imovina Radio-televizije Vojvodine, rudnik u Kovinu i Petrovaradinska tvrđava. Vraćeni su i imovina VANU i legati.

(R. K.)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LSV: Nastaviti zalaganje da Vojvodina dobije svoju imovinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2011

NOVI SAD -..Predsedništvo Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) usvojilo je danas zaključke sa sastanka predsednika stranke Nenada Čanka i predsednika Vlade Srbije Mirka Cvetkovića, kojima se utvrđuje način vraćanja imovine Vojvodini...Zaključeno je i da svi organi stranke nastave da se zalažu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.