LDP zaokružuje listu do izbora

Izvor: B92, 27.Feb.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP zaokružuje listu do izbora

Beograd -- Predsednik LDP Čedomir Jovanović najavio da će ta stranka zaokružiti svoju izbornu listu do raspisivanja izbora 13. marta.

Jovanović je novinarima u Skupštini Srbije kazao da će LDP sarađivati sa onim krugom stranaka sa kojima je i do sada sarađivala, a da očekuje i podršku sindikata i nevladinog sektora.

"Predstojeća kampanja je prilika za drugačiju politiku. Istina je da smo do sada ulazili u kampanju tako što smo režali i ujedali jedni na druge. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sada nam ta kampanja nije potrebna", poručio je Jovanović.

Za odluku o dodeljivanju Srbiji statusa kandidata za članstvo u EU, Jovanović je kazao da je logična posledica političkog dogovora koji može da transformiše politiku u Srbiji.

Jovanović je rekao da LDP podržava dogovor Beograda i Prištine u Briselu, koji vidi kao šansu za novu politiku, a nema razumevanja za ambiciju vlasti u Srbiji da ponudi nove fraze kojima će nuditi staru politiku.

"Pozivanje na fusnote i politiku 'i Kosovo i EU' je zabrinjavajuće", ocenio je Jovanović i poručio da se od istine ne može pobeći.

Lider LDP je kazao da predsednik Srbije Boris Tadić nije odgovoran za ono što se u prošlosti dešavalo na Kosovu, ali da je najodgovorniji

za ono što se sada dešava.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.