LDP: Jovanovićevu kandidaturu podržali Basara, Skerlić, Goran Marković...

Izvor: S media, 07.Apr.2012, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Jovanovićevu kandidaturu podržali Basara, Skerlić, Goran Marković...

Kandidaturu lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića za predsednika Srbije potpisima su podržali mnogi istaknuti pojedinci i ličnosti iz javnog života, saopšteno je danas iz te stranke.

Krasić: Jadranka Šešelj će zastupati interese Srbije (VIDEO)

Dačić: Broj jedan nije rezervisan samo za Tadića i Nikolića

Zukorlić kandidat za predsednika Srbije

Jovanovićevu kandidaturu, između ostalih su podržali, istoričarka Latinka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Perović, glumac Bora Todorović, reditelj Puriša Ðorđević, direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju Borka Pavićević, književnici Vidosav Stevanović i Svetislav Basara.

Kandidaturu lidera LDP za predsednika Srbije potpisima su podržali i muzičar Vlada Divljan, reditelji Goran Marković i Boban Skerlić, karikaturista Predrag Koraksić - Corax, pisac i nekadašnji ambasador Dragan Velikić i drugi.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.