Janković: Da se nisam kandidovao ne bi me napadali

Izvor: BKTV News, 15.Jan.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Da se nisam kandidovao ne bi me napadali

Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je danas da bi napade kojima je izložen pošto je istakao svoju kandidaturu za predsednika Srbije, najbolje predupredio da se nije ni kandidovao.

"To im je i cilj. I nikoga od nas neće napadati ako spustimo glave i ćuteći radimo šta nam se kaže", rekao je Janković za "Bilc".

Jovanov: Saša Janković je najobičniji PREVARANT koji zloupotrebljava svoju funkciju!

Na pitanje da je kandidaturom za predsednika izazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << lavinu optužbi, Janković kaže da nema nikakve lavine i ocenjuje da je u pitanju "samo mnoštvo pipaka jedne iste glave, mnoštvo usta jednog istog uma".

On ističe da u Srbiji ne sme da bude jednoumlja i kaže da je jasno da će ga napadati oni koji smatraju da su, kako tvrdi, "vlasnici države, istitucija, politike... i koji bi da im se niko drugačiji ne meša u posao".

DS će podržati kandidaturu Saše Jankoviće

Odgovarajući na primedbe da sa pozicije zaštitnika građana vodi političku kampanju, Janković kaže da on kao ombudsman ima dužnost da reaguje na zloupotrebe vlasti i da mu za to nije potrebna politička kampanja, kritikujući premijera i, kako je rekao, njegove glasnogovornike, da "svakodnevno vređaju one koji im nisu po volji".

"Janković ne zastupa interese svih građana"

Povodom primedbi Centra za istraživanje korupcije da ih je blokirao na Tviteru i da nije spreman da prihvati kritiku, Janković kaže da ga za 10 godina javnog rada niko nije optuživao za netrpeljivost prema kritici, a da se sada pojavilo udruženje građana za koje niko nije čuo i to zato što je odlučio da ne čita njihove poruke na društvenoj mreži.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.