Gašić: Vlada je stabilna i ne predstoji joj rekonstrukcija!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Vlada je stabilna i ne predstoji joj rekonstrukcija!

- Kao potpredsednik vladajuće stranke, siguran sam da sve moje kolege, a i šire članstvo, daju bezrezervnu podršku Vučiću u ostvarivanju ciljeva koji su neophodni da bi Srbija postala moderna i napredna država - kaže ministar odbrane u Vladi Srbije

Ministar odbrane i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Gašić, negirao je utiske političkih analitičara da Vladi uskoro predstoji rekonstrukcija, poručivši da je ona stabilna i da radi punim kapacitetom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Na pitanje lista “Blic” da li je tačno da na relaciji SNS-SPS besni žestok sukob, koji će ugroziti Vladu, Gašić je odgovorio da “cilj kojem svi težimo, jeste da sprovodimo reforme koje smo zacrtali i koje je u svom ekspozeu izneo premijer Srbije Aleksandar Vučić“, ne komentarišući izjave funkcionera SPS-a Branka Ružića niti oštre odgovore njegovih kolega iz SNS-a na njih.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Komentarišući pismo svog stranačkog kolege Miloša Vučevića, koji je naveo da članstvo i funkcioneri nisu u dovoljnoj meri izrazili podršku Vučiću u vreme kulminacije napada na njega i reforme, Gašić je naglasio da SNS čvrsto stoji uz svog lidera.

- Kao potpredsednik vladajuće stranke, siguran sam da sve moje kolege, a i šire članstvo, daju bezrezervnu podršku Vučiću u ostvarivanju ciljeva koji su neophodni da bi Srbija postala moderna i napredna država – zaključio je Gašić.

(Telegraf.rs / Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.