Dr. Zukorlić statusom usijao region – ‘Ako budem novi reis Dodik neće moći cijepati Bosnu, inšaAllah’

Izvor: SandzakPress.net, 28.Sep.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr. Zukorlić statusom usijao region – ‘Ako budem novi reis Dodik neće moći cijepati Bosnu, inšaAllah’

Akademik Muamer Zukorlić muftija, narodni poslanik u Skupštini Srbije te predsjednik Stranke pravde i pomirenja nedavno je prihvatio kandidaturu za novog reisu-l-ulemu Islamske zajednice u BiH. To je izazvalo polemika u bh. javnosti, a zanimljivo je da su ga kandidirala muftijstva iz Sandžaka, Bihaća te Švicarske, Francuske, zemalja Beneluksa i Velike Britanije. Jučer je na Facebooku izazvao salve komentara statusom kojeg citiramo: AKO >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << DOBIJEM EMANET REISULEME DODIK NEĆE MOĆI CIJEPATI BOSNU- InšaAllah.    Sigurno poruka koja mnogo znači svima kojima je Bosna u srcu, a da li će akademik Zukorlić zaista i biti imenovan za novog reisu-l-ulemu saznat ćemo 12. oktobra.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Dr. Zukorlić razgovarao sa građanima i aktivistima SPP-a u Ribriću

Izvor: SandzakPress.net, 28.Sep.2019

Danas je predsjednik Stranke pravde i pomirenja dr. Muamer Zukorlić sa predsjednikom OO SPP-a Tutin Zaimom Redžepovićem i ostalim saradnicima razgovarao sa istaknutim aktivistima stranke sa područja MZ Ribariće. U ambijentu prepunog restorana “Golub” analiziran je dosadašnjih rad mjesnih odbora...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.