Izvor: S media, 04.Apr.2011, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djelić:U aprilu kredit EIB-a od 250 miliona evra

Potpredsednik Vlade Srbije Božidar Djelić izjavio je da će u aprilu biti odobren kredit Evropske investicione banke (EIB) od 250 miliona evra za pomoć privrednicima kako bi se pospešio izvoz.

On je rekao da će od toga 80 miliona evra biti namenjeno auto industriji.

Djelić je kazao i da očekuje da će do 15. juna Srbija ispuniti sve uslove iz Akcionog plana za dobijanje statusa kandidata za članstvo u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Evropsku uniju, koje je, kako je naglasio osnov za poboljšanje konkurentnosti.

Svetska banka: Srbija nema vremena za gubljenje

Srbija se povoljno zadužuje

MMF: I 2011. godina otkaza

Potpredsednik Vlade je kazao da očekuje da će Srbija poboljšati poziciju na listi 139 zemalja gde se po konkurentnosti sada nalazi na 96 mestu.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.