BELI RAZBIO - KURIR TELEVIZIJA OBORILA REKORD: Spektakl i predaju potpisa VIDELO MILION LJUDI!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELI RAZBIO - KURIR TELEVIZIJA OBORILA REKORD: Spektakl i predaju potpisa VIDELO MILION LJUDI!

.

Tokom prenosa uživo, Kurir Televizije oborila je sve rekorde gledanosti! Gotovo MILION gledalaca bilo je uz KURIR TV i gledalo prenos predaje potpisa Preletačevića na našoj Fejsbuk stranici i Kurirovom Youtube kanalu!

I dalje ne znamo da li će Beli uspeti da učestvuje u trci za predsednika 2 aprila, ali je definitivno odradio najpotentniju prvoaprilsku šalu u srpskoj politici, o čemu svedoče i brojeviZa Kurir TV Beli je poručio da je sada pravi trenutak da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se promene stvari i pozvao ljude da se probude Na pitanje ko će glasati za njega Preletačević je rekao da je njegova snaga u tome što se ne zna ko će glasati za njega

Pogledajte priloge KURIR TV o predaju potpisa i spektaklu sa trubačima

POGLEDAJTE JEDNOSATNI PRENOS KURIR TELEVIZIJE

Autor: Foto: Kurir
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.