Znao sam da ćeš to da me pitaš! Bogdan otkrio Ivanu Ivanoviću kako se osećao kad ga je Dule Vujošević davio (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znao sam da ćeš to da me pitaš! Bogdan otkrio Ivanu Ivanoviću kako se osećao kad ga je Dule Vujošević davio (VIDEO)

Printskrin: Youtube/M Video7S

Voditelj Ivan Ivanović je u svojoj popularnoj emisiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem'' ugostio reprezentativca Srbije u košarci Bogdana Bogdanovića, a tom prilikom pričali su o brojnim zanimljvivim temama.

Voditelj emisije, koji inače ne krije da je veliki navijač Zvezde, postavio je nezgodno pitanje Bogdanu o verovatno najtežem trenutku njegove karijere, kada ga je Duško >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Vujošević davio za vrat na utakmici Partizana i FMP-a pre tri godine.

- Pa šokirao me tada u tom momentu. On ima taj, što on kaže, očinski instikt. Ne podržavam ja to naravno, ali... - počeo je Bogdan, a onda se Ivanović ponovo ubacio pokušavajući da isprovocira detaljniji odgovor, pomalo provokativnom upadicom.

Foto: MN Press

- To je bio Homer Simpson fazon - aludirajući na scenu iz špice poznate serije kada Homer davi svog sina Barta.

- Znao sam da ćeš me to pitati. Bilo mi je teško u tom trenutku, imao sam specijalan odnos sa njim. Uvek sam bio zahvalan njemu na svemu što je uradio za mene i moju karijeru. Nenormalno vreme je izdvojio za moj napredak, tako da ja ne mogu zbog tog nekog poteza da mu zamerim nešto previše - rekao je Bogdan.

Bile su tada priče je taj potez pomogao tebi da se dalje razviješ u karijeri, kako ti to vidiš iz tvog ugla?

- Svako vidi iz svog ugla. Neko kaže da je samo to pomoglo, a ne vidi neki rad Ne znam šta bih rekao, za mene ne, ne podržavam nasilje generalno i to svakako ne - poručio je Bogdanović, koji je sve vreme bio ozbiljan dok je to pričao, a osmeh je mogao da se vidi samo kada je upadao Ivanović.



Podsetite se i kako je izgledalo davljenje Bogdanovića od strane Vujoševića, koje je tada šokiralo Srbiju:



Nakon toga usledilo je pitanje o Željku Obradoviću, koji je sada trener Bogdanovića u Fenerbahčeu, sa kojim je osvojio titulu Evrolige, a tu je bio posebno interesantan odgovor o pozivu za Bogdanovu majku.

- Svi treneri su različiti, svako ima svoje principe. Željko ima sjajan odnos i na terenu i van njega, u jednom trenutku se stavi u ulogu igrača, u drugoj, prijatelja ili oca i to ga čini jednim od najboljih trenera sigurno.

Jel istina da je zvao tvoju mamu da dođe u Istanbul?

- Jer nema s kim da pije - odgovorio je Bogdan i izazvao osmeh voditelja i svih koji su posmatrali emsiju u studiju.

Pogledajte i celu emisiju u kojoj je Bogdan gostovao kod Ivana Ivanovića.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Šta je rekao Bogdan o "čuvenom" Duletovom davljenju?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2017

Duško Vujošević je verovatno najzaslužniji za karijeru srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, ali mrlju na taj odno bacilo je čuveno davljenje iskusnog stručnjaka na meču sa FMP-om pre tri godine...Gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", Bogdan se prisetio tog nimalo lepog trenutka...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.