Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI OSVETNIK: Kolarov bez milosti, evo zašto levog beka Srbije ne bi trebalo ljutiti (VIDEO)

Aleksandar Kolarov konačno je dočekao priliku da se osveti momcima koji rade u marketing službi Mančester Sitija.
Tokom godina, Aleksandar Kolarov je bio jedna od omiljenih “meta” ljudi koji rade u marketingu tima sa “Etihada”. Pevao je božićne pesme sa vukovima u pozadini i izvodio još mnoge zanimljive “vratolomije”, a ovog puta je on bio taj koji se našao u ulozi pravog “Panišera”.
Nema sumnje, bilo je bolno…
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Youtube/Man City)
 
The post SRPSKI OSVETNIK: Kolarov bez milosti, evo zašto levog beka Srbije ne bi trebalo ljutiti (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nova igra u Sitiju: Beži, Kolarov šutira! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Jan.2017

"Zvezda" YouTube klipova u produkciji Mančester sitija - dobio je priliku da se osveti. Šutirao je, svom snagom podrazumeva se, na gol na kome su bili momci iz kluba. "Između dve vatre", na njegov način! Pogledajte.. Boli!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.