Jedina fotografija srpske influenserke DOK JE BILA MUŠKARAC: Ja na svadbi, nisam volela ovaj period...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 14:41

Jedina fotografija srpske influenserke DOK JE BILA MUŠKARAC: "Ja na svadbi, nisam volela ovaj period..."

Jedan od retkih dokaza prošlog života poznate dame.

Influenserka Nikolina Kovačević je transrodna devojka koja je postala poznata pre nekoliko godina, a nedavno je i promenila pol.

Na svom kanalu na Jutjub kanalu je objavila snimak gde je iznela sa kojim se problemima suočavala i kroz koje faze je prolazila tokom čitavog procesa (detaljnije klikom OVDE).

Jednom prilikom je otkrila da je devet godina čekala na operaciju, a u samom procesu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tranzicije je nepunih pet godina.

Njena najveća podrška je majka koja je oduvek bila uz nju, a ona je istakla da je sada srećna, te da sada živi normalan život.

Nikolina je ispunila svoj san, a ceo proces operacije promene pola koju je izvršila u Beogradu, je usnimila i objavila (pogledajte klikom OVDE).

Kako je Kovačevićeva izgledala pre, ali i kako izgleda danas možete pogledati na fotografiji ispod teksta.

- Ja na svadbi, nekada i sad. Da li vam se dopada? Ovo sam ja nekada. Ovo je bio pubertet, nisam volela ovaj period - istakla je na svom kanalu ona.

Srbija Danas/Jutjub/Nikolina Kovačević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srpska influenserka promenila pol: "Sada sam više histerična, kao prava žena" VIDEO

Izvor: B92, 16.Jan.2024

Nikolina Kovačević, jutjuberka i influenserka, ispričala je u svom novom videu da je nakon devet godina čekanja konačno promenila pol...Rođena je kao muškarac, a nakon što je prošla sve potrebne procene psihijatara i drugih lekara, postala je žena...Nikolina je istakla da je operaciju želela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.