Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2023, 23:16

Vranjanci prvi reagovali: SNS podržava Vučića

VRANJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje daje jednoglasnu i bezuslovnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi negovanja i očuvanja politike mira i napretka, teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

“Aleksandar Vučić je na meti mnogih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jer je nepokolebljivi borac za srpske nacionalne interese rešen da po svaku cenu ispuni očekivanja građana Srbije, opravda poverenje naroda koji ga je izabrao da nas vodi u teškim vremenima za sve nas i zemlju u kojoj živimo.

Samo Srbija vođena Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom je Srbija koja će pod svojim okriljem sačuvati Kosovo i Metohiju i naš narod na braniku vekovnih srpskih ognjišta.

Predsedniče, predaja nije i nikada neće biti opcija!

Srbija je uz Vas!

Savet za informisanje,

GrO SNS Vranje

4

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Podrška Aleksandru Vučiću iz odbora SNS-a širom Srbije

Izvor: B92, 07.Feb.2023, 00:39

Opštinski i gradski odbori SNS-a širom Srbije saopštili su da čvrsto stoje uz predsednika Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za KiM i napredak Srbije..."Opštinski odbor Srpske napredne stranke Zvezdara daje punu, jednoglasnu podršku predsedniku Srbije Vučiću. To je čovek koji ume da računa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.